New Entrance

Lincoln Town Offices

In order to provide a complete transformation of this former 19th century schoolhouse into the desired Town Offices, our team needed to do a gut renovation of the entire facility. A considerable amount of effort was put into the installation of lighting, casework and finishes to bring the interiors to life. The design took advantage of the existing cupola in order to create new openings in the floors and bring light down into the interior of the building. One of the project's major challenges was to create a walk-out rear entryway facing the main parking lot, with the goal of transforming it into the “front door” of the new Town Offices. We accomplished this by adding a covered entrance vestibule, grouping many of the main functions of the building around the entryway, and providing a generous open stair to the first floor meeting rooms.